När Black friday och Cyber Monday börjar närma sig är det många som funderar på att uppdatera sin elektronik i hemmet. Under den här veckan inhandlas både nya vitvaror såväl som nya datorer, mobiltelefoner och inte minst tv-apparater.

Tre sätt att tjäna pengar på din tv

Om din gamla tv inte är för sliten, omodern eller trasig kan du med fördel tjäna pengar på den. Hos pantbanken på diamantbrev.se kan du dessutom få pengar för nästan alla dina föremål som har ett bra andrahandsvärde. Det vanligast är guld och smycken, men även datorer, klockor och silverbestick kan ge en bra slant.

Har du inte möjlighet att panta din tv-apparat på en pantbank, men ändå vill köpa en ny på Black friday kan du istället lägga ut en annons på sajter som Blocket eller Marketplace. På så sätt kan du sälja din tv och tjäna pengar. Du kan också sälja delar av din tv. Det är inte ovanligt att många hobbyfantaster vill använda delarna som reservdelar i sina projekt!

Hur mycket får man för en TV?

Hur mycket du kommer att få för din gamla tv i en pantbank är svårt att säga. Det beror helt på hur gammal din tv är, vilken modell och varumärke. Många pantbanker erbjuder kundtjänst via chatt, så att du kan höra av dig med din fråga.

Divi