I tidigare inlägg har du kunnat läsa om hur du kan tänka för att klä barnen inför att ni ska spendera en kväll i soffan framför ett tv-program eller en film. Men det är minst lika viktigt att du själv tänker på hur du ska klä dig för att du ska kunna slappna av ordentligt och njuta av en ledig kväll. Därför får du tips på det nedan.

Mjukisbyxor är A och O

Det viktigaste för att du ska känna dig bekväm och kunna röra dig fritt är att ha på dig mjuka byxor som inte sitter åt. Det finns mjukisbyxor dam på nätet där utbudet är som störst. Det finns många olika varianter av mjukisbyxor att välja bland i olika färger. Det finns till exempel klassiska sweatpants i olika färger. Du hittar mjukisbyxor i neutrala färger som svart, vitt och grått. Men det finns även något mer färgglada byxor om du vill låta dem bli en färgklick. Oavsett vilka mjukisbyxor du väljer kommer de att göra dig mer avslappnad och du kan fokusera bättre på det som händer på TV-skärmen.

Överdelar

Förutom att byxorna är viktiga är det också bra om överdelen sitter löst och är skön att ha på sig. Det finns till exempel hoodies, koftor och collegetröjor. Är det varmare kan det räcka med att du har på dig en avslappnad t-shirt till. Fördelen med mjukisbyxor är att det går att kombinera med det mesta och det finns även mjukisset där det ingår matchande överdel och nederdel.

Divi