Om du är intresserad av att titta på äldre filmer och TV-serier kanske du också tycker det är viktigt med en tidsenlig inredning. För att kunna skapa en skön tittarhörna i vardagsrummet behöver du en bekväm soffa, ett praktiskt TV-bord där du har snacks och dricka och många andra inredningsdetaljer som skapar rätt stämning. Idag finns möjlighet att hitta alla de möbler du behöver på internet, och du kan också anpassa inredningen helt efter din egen smak.

Hos Bemz hittar du överdrag till soffor från IKEA, vilket gör det möjligt för dig att skapa rätt stämning i vardagsrummet. Du kan också beställa tapeter med nostalgiska tryck som passar helt rätt till äldre retroserier på TV. Möjlighet finns att få gratis tygprover från Bemz, som du kan matcha hemmavid för att få en inredning du trivs med.

Skaffa rätt inredning

Att vara filmentusiast och uppskatta äldre filmer och TV-serier innebär ofta att det är nödvändigt med investeringar. Utöver bekvämlighet finns det andra saker som är viktiga, som en TV med hög upplösning och bra tekniska funktioner. Om din nuvarande TV-apparat är sliten kanske du vill byta ut den mot en ny. Att ha kvar äldre elektronik kan också bidra till känslan i inredningen, så att du får en retrostämning i rummet. Om det blir för många äldre apparater kan det dock istället minska mysfaktorn, vilket innebär att det är viktigt att hitta rätt balans. Bemz erbjuder många bra tips på sin hemsida, där du kan läsa om hur du inreder för rätt retrodesign i ditt vardagsrum.

Divi