Denna amerikanska sitcom producerades mellan 1996 – 2005. Sammanlagt spelades det in 210 avsnitt.

Serien handlar om Raymond som är gift med Debra och de har tre barn tillsammans. Ray och Debra har tokiga bråk och diskussioner med varandra, vilket är en stor del av serien. Debra är dessutom inte särskilt förtjust i att Rays föräldrar, Marie och Frank, bor granne med dem. Svärföräldrarna dyker upp i stort sett varje dag och kritiserar Ray och Debra samt lägger sig i saker som inte angår dem. Robert, Rays bror, ser allting från den mörka sidan. Han är ständigt avundsjuk på Rays liv och har catchphrasen “Everybody loves Raymond”, vilket serien fått namnet från.

Skådespelare

Raymond Barone – Huvudrollen som Raymond spelas av komikern Ray Romano vars livserfarenheter serien bygger på. Han föddes 1975 i Queens, New York och förutom skådespelare är han även en ståuppkomiker.

Debra Barone – Rays fru spelas av Patricia Heaton, en amerikansk skådespelerska född 1958 i Ohio.

Robert Barone – Robert som i serien är Rays bror spelas av Brad Garrett. Han föddes 1960 och är en skådespelare, komiker samt röstskådespelare. Förutom sin roll i Alla älskar Raymond är han även känd för sin roll i tv-serien I nöd och lust.

Marie Barone – Rollen som Rays mamma spelades av Doris Roberts. Hon var född 1925 i Missouri och gick bort 2016 i Los Angeles. Skådespelerskan tilldelades fem Emmy Awards under sin skådespelarkarriär.

Frank Barone – Raymonds pappa spelas av den amerikanska skådespelaren Peter Boyle. Boyle föddes år 1935 i Pennsylvania och gick bort år 2006 i New York. Han fick sitt genombrott med filmen Joe år 1970 men är även känd för att spela Frankensteins monster i filmen Det våras för Frankenstein.

Divi