Totalt spammad!

Jag är så jäääävla förbannad! Några idioter har spammat min blogg med typ tusentals länkar så jag har en massa virusliknande kommentarer på min blogg nu. Nån annan som varit med om samma sak? Känner att jag måste ta kontakt med nån för att få hjälp att få ett slut på detta. Tills dess kommer min blogg vara nere. Men om det är nån som känner till detta och vet vad jag ska göra för att det ska sluta får ni gärna berätta.
:(

Upp och ner, ner och upp..

Förra veckan vid den här tiden kändes det som att det var så himla mycket problem i vårt projekt som jag inte riktigt visste hur man skulle lösa men nu går verkligen allt som på räls igen. Det är skitkul när det bara är uppgång och tro mig, det behövs just nu när det är nedgång i så mycket annat i mitt liv. Fast så länge projektet funkar bra så går det an.
Ett och två och kämpa på!
************************************************************************************

*~+~* Prinsessan Lilian *~+~*

~ Prinsessan Lilian ~
*30 augusti 1915 - 10 mars 2013*
R.I.P

I find It!

Vi håller på med världens roligaste projekt, det är helt klart. MEN ni ska veta att det verkligen inte alltid är nån dans på rosor detta. Dessa samtal man hela tiden måste ringa runt till eventuella samarbetspartners, gamla barnskådisar man aldrig pratat med och upplysningsställen som folkbokföringen och ambassader... Det kan ibland vara ganska jobbigt för man känner sig som en jobbig telefonförsäljare som bara stör och kräver en massa. Dock får man alltid gå ut ur sitt privata jag till sitt arbetsjag (vilket kan vara svårt att komma ihåg ibland). Sen gör vi om produktionsplaneringen heeela tiden eftersom vi har allting redan så noga planerat. Det är lite som ett filmmanus man hela tiden måste göra om. Den tredje grejen är tiden.. Det är så grymt svårt att räkna ut hur lång tid ett sånt här projekt kan ta för det beror ju på så himla mycket. Det beror på samarbetspartners, sjukdomar, årstider och en massa annat.
 
Något roligt jag har att berätta är i alla fall att jag tycker det gick ganska så bra när jag var på Independent kostym. Jag hittade lite roliga kläder, bland annat dessa kappor som Anna och Britta har på sig i Bullerbyn. För det mesta är ändå allt det här väldigt roligt.

Ändrade planer!

Eftersom sidan jag behöver för att kunna genomföra ett speciellt inlägg idag inte funkar av nån knäpp anledning så blir det lite ändrade planer.
 
Vi kör lite Kalle-musik istället!
 

Ett roligt spel för alla Farmenälskare


En lördagsdiskussion framför Melodifestivalen

- Ja, nu när det är Army of Lovers sitter väl kungen på helspänn framför soffan och kollar.
 
- Det tror jag inte. Han har ju fullt upp att fira sitt barnbarn Estelle som fyller 1 år idag.
 
- Ah, just det! Är det ett helt år sen alltså Daniel fällde kommentaren att han var All over the place?
- Yes, det är det!
 
Grattis Estelle 1 år! Tycker att Sverige har fått en väldigt söt prinsessa.