TVminnen


Duktig eller Diva? - Stjärna eller Sångtextsnyltare? - Rihannaröst eller Randomröst?

 
Det finns absolut delade uppfattningar om 15-åriga Zara Larsson. Själv känner jag mig lite delad i mina åsikter. Självklart är hon duktig men åh andra sidan känns det som att hon fått allt lite serverat på silverfat också.
 
Vad tycker ni?
2013-02-15 @ 06:00:00 Videos Permalink


Kommentarer
Postat av: Anna

Visst är hon duktig. Men precis som du skriver så har en del det väldigt lätt medans andra aldrig blir upptäckta

Svar: Ja, det är ju inte direkt så att barn som bor längst upp i Norra Norrland skulle ha samma möjligheter.
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2013-02-15 @ 10:11:22
URL: http://heltenklaanna.blogg.se
Postat av: Johanna

Jag vet inte, jag gillar henne. Hon blev ju ändå känd via talang. Skall man kunna vinna den tävlingen måste man ju ändå ha talang.

Svar: Joo men det är ju inte så att en tjej långt upp i Kiruna som hade samma utstrålning och sångröst som Zara skulle ha samma chans. :)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2013-02-18 @ 21:14:49
URL: http://ojojhanna.blogg.se
Postat av: Johanna

Sv; Är du säker? Hon skulle väl lika gärna kunna söka till talang eller X-factor eller nått, vinna och få kontakt via skivbolag som Zara?

Svar: Det finns en chans för nästan alla men sannolikheten är ju inte lika stor om man inte bor i rätt del av landet eller har dom rätta kontakterna. Hur många svenska barnfilmer tex. har du sett med barn som INTE pratar sthlmska? Om du nån gång tittade på Bolibompa när du var liten så var det många barn som pratade Norrländska då tex? :P Mycket på TV är ju fejk också. I Idol får jag vanliga personer som söker för det mesta inte ens träffa den vanliga juryn utan dom får gå igenom flera steg dom ska klara först och uppträda för jurygrupper och sånt som inte ens visas i TV.
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2013-02-20 @ 18:37:50
URL: http://ojojhanna.blogg.se
Postat av: marycaroline.blogg.se

Jovisst är hon väl duktig, men ljudet i dessa videos som verkar vara från studion är ju fixat (vet inte vad det heler, haha). Hennes sångröst låter ju inte alls så här om man lyssnar på andra klipp med henne. Jag tycker att hon var något extra för fem år sedan, men inte nu längre.

Svar: Jag håller helt med dig! Det är ju ingen Sandén direkt.
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2013-02-21 @ 14:01:37
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sv; Jo det är ju sant att det inte är många som pratar norrländska på tv men det är ju för att sveriges television och folk som jobbar vill ha folk som pratar rikssvenska. De pratar inte stockholmska, de pratar rikssvenska. De gör ju detta för att alla skall kunna uppfatta vad de säger. Det är svårare för mig (som göteborgare) att förstå en norrländare eftersom våra dialekter skiljer sig. Men rikssvenska är de språket som vi alla kan förstå någorlunda.

Svar: Jo men Stockholmska och rikssvenska skiljer sig inte så mycket från varandra som förr i tiden. Hon på Fråga doktorn tex. hon pratar äkta sthlmska. Det är inte så vanligt nu längre, hehe. Det handlar väl mest om att nästan alla produktionsbolag, TV-kanaler och musikbolag och allt är verksamma i Sthlm eftersom det är Sveriges huvudstad och på så vis är det svårt för någon annan att få en chans som inte bor där.
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2013-02-24 @ 20:51:12
URL: http://ojojhanna.blogg.se
Postat av: Anonym

Ännu en gång är du inte insatt alls i artistvärlden... Zara har jobbat hårt för sin stora dröm att bli artist sedan hon va tio!! Hon va med i talang som vem som helst kunde ha sökt till. Hon vann och Laila Bagge ville bli hennes manager. Zara har innan talang sökt och varit med i små talangtävlingar också... Hon har ju inte bara fått allt serverat. Det får ingen artist

Svar: Du säger det ja. För någon som inte vågar vara annat än anonym när den kommenterar bloggar känns ju verkligen som att den vågar stå för den kunskap den besitter.
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2013-09-08 @ 09:58:41

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0