TVminnen


Vänner och fiender

Idag tänkte jag skriva lite grann om den gamla svenska TV-såpan; Vänner och fiender. Är det någon som minns den?!
Vänner och fiender handlar främst om de tre tjejerna; Madde, Kicki och Pernilla. De är tillsammans vänner men det finns ju vissa fiender de ibland stöter på också. Hur sympatisk är egentligen Pernillas okap Jörgen?! Inte så särskilt, han kan man nog mest kalla för en fiende eller rent ut av en psykopat. 
Vänner och fiender var faktiskt den första såpan jag verkligen följde. Konstigt det där med tanke på att jag aldrig tror att jag skulle kunna titta på den idag. TV3, vardagarna klockan 19.00 eller någonting sånt... I alla fall, så om Vänner och fiender inte redan var riktigt urspårad från början så blev det ju så sen när de bytte ut huvudrollen Madde mot en annan skådespelare och dessutom hela TV-serien bytte kanal från TV3 till Kanal5.
I rollerna såg vi bland andra; Petra Hultgren, Rachel Mohlin, Anna Hansson, Allan Svensson, Louise Edlind Friberg, Anki Lidén och Erik Donell.
2012-09-21 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Anna T - Nörd & Filmskapare

Känner igen det där!

sv: Åh den är jättebra :D eller väldigt konstig men feelgood med, se den!

Svar: Ja, det är ju en såpaklassiker. ;)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-09-21 @ 18:51:41
URL: http://www.annatjernstroms.blogg.se
Postat av: anna

jag följde dom första säsongerna. tyckte att det var bra i början, ja det gick nog runt sju, halv åtta tiden för efter det var det ofta någon annan serie som man följde. var inte hon(en av tjejerna) typ fröken sverige

Svar: Jo, precis. Petra Hultgren är det du tänker på. :)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-09-21 @ 19:18:26
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: marycaroline.blogg.se

Det där var ingenting jag tittade på. Vi hade inte de kanalerna, haha. Men det vette tusan om jag hade tittat ändå, har för mig att jag tyckte det verkade dåligt :P :D

Svar: Ja, jag kan faktiskt inte förstå idag hur jag kunde tycka att det var bra en gång i tiden. Hahaha! :D
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-09-24 @ 15:59:13
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0