TVminnen


Pantertanter intro

2012-09-18 @ 06:00:00 Videos Permalink


Kommentarer
Postat av: Marie-Louise Grimlund

Vi är tre väninnor som kallar oss Pantertanterna.

Vi brukar träffa alla tre då och då.Det min tur nästa gång, men alltid är det någon som inte kan, den dagen jag bestämmer.

Känns olustigt.
Vi skjuter upp mötet gång på gång, en av oss är sjuk.Nu bjöd jag till denna Onsdag i morgon nehej, då kunde bara den ena, då sköt jag fram det en vecka då sa den som var krasslig, hösten är lång. De vill komma och träffa min nya katt.Ingen brådska honom ska jag ha hela livet ut.

Undrar om serien med Nynne kommer tillbaka, den var så himla gullig och kul. Ja Sally också.
Båda tjejerna påminner om mig själv. Kanske därför.

Svar: Åhh jag skulle också tycka det var roligt om Nynne skulle komma tillbaka igen. Jobbigt det där när man inte riktigt kan få till det med en träff. Det är lite konstigt att det blir så eftersom folk verkar ju ändå ha väldigt mycket tid över att vara inne på facebook och sånt. :/
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-09-18 @ 09:22:36
URL: http://parart222.blogspot.com/
Postat av: anna

panter tanter tittade jag på ett tag när jag kom hem från skolan, tror det var under högstadiet, smidigt att ligga och halv slumra till;)

Svar: Ja, såna där mysiga eftermiddagsstunder efter skolan med mellis och TV. Väldigt skönt med program som man kan halvslumra till faktiskt. :)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-09-18 @ 13:36:05
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Anna T - Nörd & Filmskapare

Så sjukt mysig serie det där är/var :D

sv: Åh jag är väldigt kluven, känner nog att jag har två hem :)

Svar: Ja, det är verkligen en jättemysig serie.Det kan nog bli lätt så men jag känner mer att jag typ har lämnat Sundsvall bakom mig på just det planet. :)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-09-18 @ 14:48:14
URL: http://www.annatjernstroms.blogg.se

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0