TVminnen


Kvarteret Skatan

Då tänkte jag att det var dags att skriva litegrann om den svenska humorserien; Kvarteret Skatan.
Kvarteret Skatan handlar främst om paren Kristina och Ulf, Frida och Magnus och singeltjejen Jenny. De är ett ganska så stabilt kompisgäng.. eller nåt. När de två paren kämpar på med att få deras relationer att funka bra så kämpar Jenny på dejtingmarknaden. Ibland kommer även andra fiktiva figurer upp i denna serie som till exempel; Kåta Gun, Den klantige bartendern och Bror. Det allra roligaste med Kvarteret Skatan måste ju ändå vara att få följa Jenny när hon håller på med hennes dejtande. Hon bestämmer träff med en kille från gamla tider på typ en bilmack, ber sina vänner att skjutsa dit henne för att sedan vända om när hon ser hur tjock han har blivit och totalt tappar intresset.
Kvarteret Skatan är en serie jag har följt emellanåt. Jag kan inte säga att jag någonsin har sett en humorserie jag tyckt varit så bra och dålig på samma gång. Vissa scener är så otroligt dåliga och tråkiga och andra scener är så himla bra att man undrar hur mycket olika regissörer eller manusförfattare de egentligen kan ha?!
I rollerna ser vi bland andra; David Batra, Johan Glans, Anna Blomberg, Vanna Rosengren och Rachel Mohlin.
2012-09-18 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

Johan Glans är ju störtskön

Svar: Han är! :D
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-09-18 @ 22:06:25
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0