TVminnen


Kajsas ko


Kajsa är en ung liten tjej som bor i stan i ett radhus tillsammans med sin pappa och hennes husdjur Pärla. Pärla är inte vilket slags husdjur som helst, hon är en ko. Att ha en kossa i sitt egna hem har både sina för och nackdelar. Fördelarna är att man får en massa mjölk, en massa käääärlek och en massa kul. Nackdelarna är dock fler än fördelarna och det är ju det som är det stora problemet i denna TV-serie. Pärla är för det första väldigt stor att ha i ett radhus och när man ser hur Pärla lever vardagen i stan så förstår man verkligen varför kossor passar bäst att leva i hagar ute på landet.
Det här var ett barnprogram som kom när jag var ganska så stor, ja typ tonåring men jag sket i det och tittade på Kajsas ko ändå för att jag tyckte att det var så himla bra. Tänk ändå om man kunde ha typ vilket djur som helst som husdjur, det skulle ju vara hur kul som helst. Jag skulle nog vilja testa att ha en delfin då tror jag, eller kanske en apa eller så kanske inte ändå...
I rollerna ser vi bland andra; Anna-Klara Hagberg och Tomas Norström.
2012-09-17 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: marycaroline.blogg.se

Haha, det där har jag nog inte sett :)

Svar: Där har du nåt för din lilla bebis att se på när den blir lite äldre. ;)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-09-18 @ 01:32:58
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: Anonym

Rosa?
Kon hette Pärla....

Svar: Ah just det. Hette hon. Måste ändra direkt. Men alltså.. vem var det som hette Rosa då?
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2014-05-05 @ 16:02:27

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0