TVminnen


Här är ditt liv

Om man ska skriva om ett gammalt TV-program på en fredag så är kanske ett underhållningsprogram det bästa valet. Därför tänker jag nu skriva om; Här är ditt liv.
Här är ditt liv handlade helt enkelt om stora, kända, betydelsefulla, offentliga svenskar som fick ett eget program som bara handlar om dem och deras liv. Här är ditt liv har gått i flera årtionden med olika långa mellanrum mellan säsongerna. Programmet har haft olika programledarna som till exempel; Lasse Holmqvist och Ingvar Oldsberg. De har suttit i sina studior där de har bjudit in stora gäster som till exempel; Sven Tumba, Carl-Gustaf Lindstedt, Lena Endre, Mikael Persbrandt, Birgit Nilsson, Tage Danielsson, Eva Rydberg, Barbro "Lill-Babs" Svensson, Ernst-Hugo Järegård, Jan Malmsjö, Lill Lindfors, Stikkan Andersson, Elisabeth Söderström, Björn Skifs, Lena Nyman, Kjerstin Dellert, Bibi Andersson, Meg Westergren och Sif Ruud.
Ja, det man kan säga om detta program är väl att det har brukat varit bra och roligt att se om det har varit en intressant person med och mindre bra och rätt tråkigt att se om det har brukat varit en ganska ointressant person med. Så enkelt var det!
2012-09-28 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

hahaha, ja precis så enkelt var det:) tyckte oftast att det var bra

Svar: Ja, det tyckte jag också! :)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-09-28 @ 19:55:48
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0