TVminnen


Ghost Whisperer

Idag tänkte jag skriva lite grann om den spöklika TV-serien; Ghost Whisperer. Böh! Nej, jag bara skojar. Förstår att alla blev jätterädda av att läsa det där.
Ghost Whisperer handlar om den unga tjejen Melinda Gordon som jobbar i en antikaffär. Hon ser och verkar vara som vilken tjej som helst nästan förutom ett undantag och det är att hon sen hon varit en liten flicka kunnat pratat med spöken. De spöken som kontaktar Melinda är oftast såna spöken som inte riktigt har kunnat tagit sig till andra sidan ännu eftersom de känner att de har saker kvar att berätta för sina efterlevnade anhöriga. Oftast är de människor som dött som unga. Det är alltså Melindas uppgift att försöka medla mellan dem kvarlevande och den avlidna personen så att allt och alla kan gå vidare.
Jag gillar egentligen inte såna här övernaturliga TV-serier men om jag verkligen måste välja någon så väljer jag nog Ghost Whisperer eftersom där hänger man ju i alla fall med i vad som händer. Sen tycker jag också att Jennifer Love Hewitt är en grym skådis.
I rollerna ser vi också David Conrad och Camryn Manheim.
2012-09-27 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Marie-Louise Grimlund

Den är grymt bra, ser den alltid

Samma med Medium gillar den lilla familjen.

Vart blev han av som talar med andar, var det en bluff. Tyckte det var bra.

Svar: Jag har ingen aning vad som hänt med honom, hahaha. :D
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-09-27 @ 19:36:06
URL: http://lemotmignublirduforevigad.blogspot.com
Postat av: marycaroline.blogg.se

Det där var ju faktiskt en sådan där serie jag ville följa, men det blev tyvärr inte så... Får se om det blir av vid senare tillfälle :)

Svar: Vissa serier är det så med att man vill gärna följa dom men det blir liksom aldrig riktig av bara. :P
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-09-27 @ 20:08:46
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0