TVminnen


Dubbelmoral X1000

Så jag funderade på att skriva ett inlägg om den häxliknande Hollywoodfrun Gunilla Persson.
Jag började googla lite grann på henne och gör då en stor upptäckt. Ett blogginlägg skrivit om hur dålig Gunilla Persson är som mamma, att hon gör allt för att hennes dotter ska bli en stjärna, att hon är helt kändisfixerad, att hon försöker leva genom sitt barn och att hon har en konstig syn på icke-kändispersoner. Ja, det är väl en rätt bra beskrivning om Gunilla Persson. Dock är det ju bara en sak som är lite konstig med denna beskrivning och det är att den är skriven av (läs och häpna) självaste Pernilla Wahlgren själv.
Hmm... är inte det dubbelmoral X1000? Jag menar, Sveriges kanske mest kändiskåta mamma skriver ett blogginlägg där hon kritiserar en annan mamma som lika gärna hade kunnat varit en beskrivning ut av henne själv. Dubbelmoral är något jag alltid har haft väldigt svårt för men annars tycker väl jag som alla andra att Gunilla verkar vara en hemsk människa.
2012-09-25 @ 15:00:00 Extra viktigt Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

Oj, ja snacka om dubbelmoral

Svar: Hahaha! Ja, verkligen! Tur att jag inte är den enda som tycker så. ;)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-09-25 @ 16:34:56
URL: http://heltenklaanna.blogg.se
Postat av: marycaroline.blogg.se

Sv: Hehe, så du kommer ihåg det? :P :D Ja, vi får väl se om det blir då :P :D

Haha, den där Gunilla Persson, tycker hon är riktigt hemsk :D Tycker hon ser ut lite som Ursula, häxan i Den lilla sjöjungfrun, haha :D Men att Pernilla Wahlgren skrev det där, what? Haha :D

Svar: MEN TACK!! Dels för att du håller med mig och dels för att du sätter orden på det jag länge inte hittat. Jag har vetat att det är en speciell häxa hon är lik men inte kommit på vem men nu vet jag ju. Ja, självklart är hon det!!
Ja, klart jag minns! Jag är ganska duktig på datum men sen är ju din blogg en av de få bloggar jag följer också. ;)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-09-25 @ 16:55:39
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: Lina

Gunilla är nog den trögast människan som har medverkat i det programmet, men det är också tack vare henne som jag ser det. Jag måste ha min dos av Gunilla varje vecka bara för att det är så härligt att prata med teven och påpeka hur trög hon är =)

Svar: Haha, och jag måste ha min Maria Montazami-dos varje vecka men det är för att jag verkligen tycker om henne. ;)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-09-26 @ 19:51:37
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0