TVminnen


Big Love

Nu tänkte jag skriva lite grann om den amerikanska TV-serien; Big Love.
Big Love är en mycket speciell TV-serie som handlar om en mormonfamilj i ett ganska så nutida amerikanskt samhälle med mannen Bill Henrickson och hans tre fruar; Barb, Nikki och Margene. Ja, det är ju på det här sättet som serien är lite udda eftersom man normalt bara brukar vara gift med en fru i taget om man nu överhuvudtaget är gift. I alla fall så har Bill Henrickson också flera barn med dessa olika fruar och de bor allesammans i en stor familjevilla.
Skulle man bara snabbt zappa över till den här TV-serien en liten stund så skulle man först kunna tro att det är som vilken amerikansk TV-serie som helst med en vanlig familj i vardagen men så är ju som sagt var då inte fallet. Jag tycker det är lite fascinerande att alla dem tre fruarna verkligen verkar älska Bill Henrickson men ändå är de inte svartsjuka på varandra utan de är typ som bästa kompisar. Men jag är ju inte mormon så det är kanske därför jag har lite svårt att tänka mig in i den situationen.
I rollerna ser vi bland andra; Bill Paxton, Jeanne Tripplehorn, Chloë Sevigny och Ginnifer Goodwin.
2012-09-20 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

det var nåt nytt för mig

har glömt skriva det varje gång men du är jätte fin på ditt foto på pres på bloggen

Svar: Tack så mycket Anna! :) Du är alltid väldigt fin på dina kort också, det tycker jag verkligen. :)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-09-20 @ 18:34:39
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Jasmin- mamma till Angelina

Haha den serien skulle jag vilja se! Vart kan man hitta den, bara att googla eller?

Svar: Googla på det ja! Det är typ en serie som har gått på nån sånhär betalkanal i Sverige (låter mysko men vissa vanliga serier gör ju också det). Jag tror faktiskt du skulle gilla den. Det känns verkligen som en Jasmin-serie vid närmare eftertanke. :D Kraam
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-09-21 @ 09:27:23
URL: http://jassisa.blogg.se

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0