TVminnen


Äntliiiiiiigen!

Jag är frisk eller ja, i alla fall nästan helt frisk från körtelhelv*tet. Nu ska allt bli som vanligt här på bloggen igen. Idag kommer jag bara publicera ett inlägg, det här då så ni liksom har koll på att jag är tillbaka. Tack så hemskt mycket också för alla snälla krya-på-dig-kommentarer! Nu när jag är tillbaka tänkte jag börja med att svara på en fråga ifrån Erika som jag fått under min sjukdom:
 
Usch stackare, kommer håg när jag hade det. Kunde inte äta något förutom isglass. Du jag undrar om du kommer ihåg ett program så brukade gå på ettan på början eller mitten av 2000-talet. Det var en teknade serie om en tonårs tjej, hon had en rosa tröja på sig. Jag kommer inte ihåg handligen men jag minns att hon och hennes vänner brukade dansa i utrot. Jag tror serien var brittisk men är inte helt hundrar. Den brukade gå vardagar och var inte dubbad till svenska. Antagligen gick den under eller efter bolibompa är inte säker. Vet d vilken jag pratar om, tack på förhand och krya på dig! <3
 
Svar: Jag vet! Det är ett rent helv*te, har man inte haft det så kan man aldrig föreställa sig vad det är för något. Jag har haft feber till och från i flera veckor och i en vecka gjorde jag inget annat än att spy. Nu ska man tydligen vara trött hela den här hösten plus att man ska ha känsliga organ så att det är förbjudet att träna, det vill säga dansa för mig på hela den här hösten. Det är skittrist då jag älskar att dansa men det är bara att se fram emot jul då istället. Isglass, ja det var det absolut enda man kunde äta, allt annat kändes som mord. Nej, nu ska vi väl blicka framåt istället! Vet du, jag har letat som sjutton efter det där programmet som du pratar om men jag har inte lyckas hittat det så därför har jag kontaktat SVT:s tittatservice så får vi se om de kan hjälpa oss, annars söker jag vidare sen igen.
 
Ha en trevlig onsdag! /Amanda
2012-09-05 @ 06:00:00 Sånt som gör mig glad Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

härligt att du är tillbaka:) har varit väldigt tomt utan dig. kramar

Svar: Tack Anna! Ja, det har varit väldigt tråkigt att inte kunnat blogga.
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-09-05 @ 12:38:28
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag är så glad att du är fris igen! Tusen tack för besväret du gjort för mig!

Svar: Det var inget besvär. Det är bara roligt att kunna hjälpa till med sånthär, lite det min blogg är till för ju. Vi får se om jag snart får några fler ledtrådar om detta program. ;)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-09-09 @ 17:10:12
Postat av: MaryCaroline

Sv: Härligt att du är tillbaka! :) Men vad jobbigt det låter, låter inget vidare alls :/ Huvudsaken är i alla fall att du blir frisk och att du kan blicka framåt :) Haha, jag kan inte heller komma på vad det där är för tecknad serie :) Men kanske man tänker sen att "aha, jaha, var det den?!" :D

Ja nu är det inte långt kvar till bebisen kommer. Det känns fortfarande lite overkligt, hahaha. Nätterna blir väl kanske värst, jag som älskar att sova :P :D Men har man tur får man en snäll bebis, hihi :)

Svar: Du får sova när bebisen och sånt sover helt enkelt. Städning och sånt får komma i andrahand. ;)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-09-09 @ 19:41:43
URL: http://marycaroline.blogg.se
Postat av: girly

Skönt att det går åt rätt håll.
Jag letar efter ett underhållnings program som gick när jag var liten 20 år sedan. Jakobsstege hette talkshowen. Pöss <3

Svar: Jag ska kolla upp det! :)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-09-10 @ 07:41:31
URL: http://www.girlysworld.blogg.se
Postat av: Jasmine

Skönt att ha dig tillbaka. :)

Svar: Tack snälla för ditt beröm. Det betyder mycket att du skriver fina ord om mina handgjorda kort.

Kram

Svar: Tack så mycket Jasmine! :)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-09-11 @ 09:24:56
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: M- början på en familj

Usch vad hemskt, skönt att du är frisk! Kan man inte vara sjuk jättelänge av det?

Svar: Ja, man kan ju det. Jag får nog räkna med återfall typ hela hösten, nästan i alla fall. Idag är en sån dag när jag har otroligt ont i mina leder men jag får äta nåt gott fika snart så blir det nog kanske bättre. Hahaha! :D Kul att du tittade in i min blogg! :)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-09-12 @ 19:21:41
URL: http://Dailyview.blogg.se

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0