TVminnen


Snobben

Idag tänker jag skriva om ett ut av världens bästa barnprogram; Snobben, originaltitel; Peanuts.
Snobben är en liten hund, liten i orden men så stor på jorden. Han bor i en hundkoja, eller nja, snarare ovanpå sin hundkoja när det alltid är där han sover. Han är en mycket speciell hund som kan göra saker som ingen annan hund kan. Han beter sig i stort sätt som en människa, som ett litet barn kan man säga. Man kan alltid lita på Snobben för han kommer alltid finnas där om man är i knipa. Snobben har också en husse som heter Karl och bor i huset alldeles intill Snobbens hundkoja. Karl är en pojke i lågstadieåldern. Trots att det är just Snobben som äger titelnamnet (i alla fall i Sverige) så kretsar handlingen mest kring Karl, hans syster Sally och deras vänner Gullan, Linus, Leonard och några andra.
Jag älskar verkligen Snobben. Det finns inget ont att säga om den här serien. Jag har aldrig gillat tecknade barnprogram men Snobben är verkligen ett undantag. Det är som en otecknad serie om livet för barn fast den alltså är tecknad. Snobben tar upp viktiga ämnen som; vänskap, kärlek, orättvisa, cancer och allt annat som är viktigt i ett lågstadiebarns värld. Kanske dags för ett Snobbenmarathon för mig snart.
2012-10-29 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

Han är nog typ världens kändaste hund

Svar: Ja, det måste han nog nästan vara! :D
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-10-29 @ 19:18:41
URL: http://heltenklaanna.blogg.se
Postat av: marycaroline.blogg.se

Hehe, Snobben har jag alltid gillat :) Nu var det länge sedan jag tittade, men tittade massor som liten :)

Svar: Ah samma här! Känns faktiskt som vi har ganska lika smak TV-smak! :D
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-10-31 @ 00:40:54
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0