TVminnen


Nu är det nu

En tjej som heter Linnea mailade mig och frågade om jag minns barnprogrammet; Nu är det nu. Självklart minns jag det och idag tänker jag skriva om just Nu är det nu.
Nu är det nu är ett barnprogram som är lite i samma stil som Fem myror och Abrakadabra. Med andra ord; det är 1 barnprogram fast flera barnprogram i det, ah ni kanske fattar typ. I alla fall så var huvudrollen och programledaren i detta program ingen mindre än Katti Hoflin. I detta program fick man lära sig om hur olika saker och ting går till i världen, ja typ vad som helst. Där fick man även träffa på olika hundar som alla hette efter en siffra. Det fanns; Ettan, Tvåan, Trean, Fyran, Femman, Sexan, Sjuan och Åttan. Alla hade de olika personligheter och man fick följa deras tankar och deras livsfrågor.
Nu är det nu var ett barnprogram som gick på SVT i början av 2000-talet. Jag tyckte faktiskt att det barnprogrammet var riktigt bra. MEN när jag googlar runt efter Nu är det nu så hittar jag nästan INGENTING om det. Det gör mig faktiskt riktigt besviken. Det visar att Nu är det nu är ett riktigt underskattat barnprogram tyvärr. Jag menar, jag var ju faktiskt ganska stor i början av 2000-talet och tyckte att det var bra - alltså var det väldigt bra. Grymt underskattad program, som sagt var.
2012-10-19 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

Det har jag missat helt tyvärr

Svar: Det var ett bra program i alla fall. :/
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-10-19 @ 20:37:09
URL: http://heltenklaanna.blogg.se
Postat av: Jasmine

Jag har ett svagt minne av att jag har sett just kvinnan på bilden leda ett barnprogram och det måste ju ha varit detta. Dock är mitt minne blankt när jag försöker sätta mig in i vad programmet handlade om.

Svar: Tack för din kommentar.

Kram

Svar: Hon har jobbat med fler barnprogram men Nu är det nu är nog ändå det jag förknippar henne mest med.
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-10-20 @ 12:11:11
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Anna T - Nörd och Filmskapare

Jag kommer ihåg programledaren men känner inte igen programmet :/

sv: Åh va kul att du gillade ^^

Svar: Ett väldigt underskattat program som sagt var. :P
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-10-20 @ 21:15:28
URL: http://www.annatjernstroms.blogg.se
Postat av: Ebba

ååhh, finns ju några avsnitt på youtube nu :D blir mycket "åhh juste!" när man kollar, som i slutet när barnen räknar ner!

Svar: Hej Ebba!Vad roligt! :D Det måste jag kika på någon dag. :)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2013-10-17 @ 15:04:57

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0