TVminnen


Mona och Mastiff

Några kanske undrar vad det är för låttexter jag lagt in i bloggen de senaste dagarna?! Några kanske dessutom redan vet vad det är för låtar. Det är ju Mona och Mastiff-låtar. Mona och Mastiff är en gammal svensk barnproduktion som jag tänker skriva om idag.
Mona och Mastiff lever någon gång på 90-talet. Mastiff är en hund och Mona är hans matte. Vi får lära att känna Mona och Mastiff genom en massa olika härliga sånger som Mona sjunger. Det är sånger som handlar om bland annat; vänskap, kärlek, vardagsstress, skolproblem och festligheter. I varje del får man höra EN sång och dessutom se vad som händer med Mona och Mastiff både före, i sången och efter sången. Ja, det kanske hade varit smidigare och sagt från början att det är som några slags musikvideos som Mona och Mastiff medverkar i.
Mona och Mastiff var en riktig underhållande barnproduktion. Är man uppväxt på 90-talet så är det lätt att känna igen sig i Monas sånger. Dock kunde man ju dö av avund för att hon hade en sån fin hund som Mastiff. Ett program är det här alltså som påminner ganska mycket om Anders och Puttes; Känsliga bitar.
I rollerna ser vi bland andra; Simona Escanilla och Mastiff då såklart.
2012-10-16 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Anna T - Nörd och Filmskapare

Åååh jag ville krama om Mastiff hela 90-talet!

sv: Träffade honom på en konsert i Övik som skulle vara med bandet H.E.A.T. som är ett av banden på hans skivbolag, Stormvox. Då var han där också och sjöng några låtar med dom :D, det var 2008 tror jag

Svar: Jaaaaa jag med! :D
J***vlar vad coolt alltså! Han är ju inte vilken kändis som helst heller. ;)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-10-16 @ 21:18:26
URL: http://www.annatjernstroms.blogg.se
Postat av: anna

Det är fina texter

Svar: Ja verkligen! Grymt underskattade texter tycker jag.
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-10-16 @ 21:46:54
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0