TVminnen


Medium

Ännu en numera nedlagd amerikansk TV-serie är Medium. Därför tycker jag att det passar bra att skriva om den serien idag när jag ska skriva om ett gammalt TV-program och även ett utländskt sådant.
Medium är en medium-serie kan man kort och gott säga. Det handlar om Allison som lever ett rätt vanligt familjeliv tillsammans med sin man och sina tre döttrar. Det är bara en speciell sak med Allison, hon är ett medium. På nätterna drömmer hon drömmar om hemska saker som kommer att hända, hon kan prata med döda människor och ibland också läsa andra människors tankar. På grund av hennes övernaturliga och ovanliga förmåga så går hennes arbete självklart ut på att hitta okända mördare och förhindra att hemska saker ska ske via polisen. Allisons döttrar och halvbror har också litegrann ut av Allisons övernaturliga förmåga, ja det är tydligen genetiskt alltså.
Som jag berättat många gånger i den här bloggen så är ju jag verkligen inget fan ut av såna här övernaturliga serier. Dock har jag slötittat så mycket på Medium att jag ändå har lyckats hängt med rätt bra i. Faktum är att den här serien tydligen ska vara baserad på verkligheten. Ja, det finns en tjej som heter Allison i det verkliga livet, som bor i USA, är ett medium och som den här serien är skapad efter. Ska man kanske börja tro på det övernaturliga ändå?!
I rollerna ser vi bland andra; Patricia Arquette, Jake Weber och Sofia Vassilieva.
2012-10-18 @ 15:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: girly

Medium är verkligen jätte bra.
Viste inte att det var baserat på en verklig person. Men där ser man. Ja tror på det övernaturliga liksom på gud.... måste finnas något efter detta jordeliv.

Svar: Jag tror också på att det finns något mer men riktigt vad det är vet jag inte. :)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-10-18 @ 18:39:28
URL: http://www.girlysworld.blogg.se
Postat av: anna

Såg bara det allra första avsnittet av det

Svar: Ja, så himla sevärt är det faktiskt inte. :D
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-10-18 @ 19:30:09
URL: http://heltenklaanna.blogg.se

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0