TVminnen


Känsliga bitar

Jag vet ärligt talat inte om det här är ett riktigt TV-program eller om det bara räknas som musikvideos. Idag tänker jag i alla fall skriva om Anders och Puttes; Känsliga bitar.
Anders och Putte är typ två kompisar som ständigt sjunger om olika känslor. Det kan handla om när något är pinsamt, om att vara arg, ledsen, försiktig, envis, besviken, påhittig men framför allt kan det handla om att vara NÖJD. Det är mycket därför jag skriver om det här nu också. Inte för att jag är särskilt nöjd med att ha huvudvärk just nu och inte heller för att jag är särskilt missnöjd över någonting med tanke på att man kan ju ha det betydligt värre än lite huvudvärk, utan det hela handlar om att deras NÖJD-låt har satt sig på min hjärna för tillfälligt. Den har suttit där sedan i eftermiddags och tänker visst inte försvinna idag. Jag är ändå nöjd över att det är Nöjd och ingen annan låt som sitter där liksom.
Anders och Putte är ett bra team. De är roliga och påhittiga när de kör sina Känsliga bitar. Det är typiskt sånhär musik som funkar att lyssna på när man är liten men även kan vara rolig att lyssna på ibland när man är stor. 
I rollerna ser vi bland andra Anders Lundin och Lars in De Betou.
2012-10-02 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Jasmine

Jag och min syster var väldigt förtjust i Känsliga bitar.

Svar: Pappers- och bokaffär i Stockholm? Den har vi nog inte besökt. Det gör jag gärna! :D

Kram

Svar: Ja, dom är ju grymma! :D
Bra! Då planerar vi det nästa gång! :D
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-10-08 @ 09:30:36
URL: http://rosanatt.blogg.se

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0