TVminnen


Häxan Surtant och den fruktansvärda fritiden

Idag tänkte jag skriva lite grann om Häxan Surtant igen. Det känns som att det passar lite extra bra just nu när vi snart håller på att gå in i Halloweentider. Jag tänkte rikta in mig på Häxan Surtant och den fruktansvärda fritiden.
Häxan Surtant är säkert som nästan alla vet världens mest elaka och suraste häxa. I Häxan Surtant och den fruktansvärda fritiden får man även lära känna Häxan Surtants mamma; Häxmamman Harriet. Häxmamman Harriet är raka motsatsen till Häxan Surtant. Hon är glad och väldigt snäll. När Häxan Surtant blir vräkt i sin lägenhet för att hon inte har betalat sin hyra på 200 år så har hon ingenstans att ta vägen så hon får då flytta hem till Häxmamman Harriet igen. Det blir väldigt drygt för Häxan Surtant när hon numera måste spendera så mycket fritid tillsammans med sin mamma. Det blir alltså en fruktansvärd fritid.
Åhh, man kan ju inte annat än att älska Häxan Surtant. Jag tycker nog nästan till och med att Häxan Surtant och den fruktansvärda fritiden är snäppet bättre än den första produktionen med Häxan Surtant. Här får vi ju också träffa på underbara, bästa Birgitta Andersson.
I rollerna ser vi alltså; Katrin Sundberg och Birgitta Andersson.
 
Klicka HÄR för att komma till inlägget; Häxan Surtant
2012-10-22 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

å den vill jag se:)

Svar: Någonting för Joey att växa upp med tycker jag. :D
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-10-22 @ 20:43:15
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Hej Amanda!
Kul att du nämner en av mina nutida favoriter. Häxan Surtant gillas skarpt av hela familjen Bergström!

Svar: Hej Kajsa!Ja, Häxan Surtant är utan tvekan en framtida barnklassiker. Något barnen som lever idag kommer va stolta över att det fanns när de var små den dagen de blir vuxna. =)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-10-23 @ 09:14:28

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0