TVminnen


Britt Ekland

Idag tänker jag skriva om den svenska superstjärnan; Britt Ekland.
Britt Ekland är en svensk skådespelerska, född den 6:e oktober 1942. Nyss fyllt 70 år alltså, grattis till henne!
Britt Ekland är en ut av Sveriges mest googlade skådespelerskor. Kanske inte så konstigt heller när man tänker efter då hon en gång i tiden har varit en så kallad Bondbrud bland annat. Japp! Hon är en svensk Hollywoodstjärna.
 
Hela hennes långa karriär fick man veta om lite närmare om man tittade på Stjärnorna på slottet år 2007 där hon medverkade. Det är lite roligt med Stjärnorna på slottet för det känns alltid som att man får bättre uppfattning om hur kändisarna som medverkar verkligen är. Britt Ekland bar då under hela tiden med sig sin lilla chihuahua som en klassisk äkta Hollywoodbrud. Min uppfattning som jag fick ut av henne då var att hon var väldigt amerikansk av sig (typ mer amerikansk än svensk) och att hon hade en lite kaxig stil. Kanske berodde det på hela kändisskapet, eller så har hon alltid varit så, eller så kan hon vara en jättetrevlig människa men SVT ville vinkla det lite åt det andra hållet.
 
Britt Ekland har långt ifrån bara varit Bondbrud. Hon har gjort en himla massa andra saker också, därmed olika produktioner som till exempel; Endless Night, Get Carter och Skeppsredaren. Hon har även gjort en hel del revyer tillsammans med Povel Ramel.
Britt Ekland är en ut av Sveriges största internationella skådespelerskor genom tiderna.
2012-10-10 @ 15:00:00 Sånt som gör mig glad Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

Lite coolt att kunna säga att man varit bond brud;-)

Svar: Haha, ahh precis. Roligt att det liksom har blivit som ett uttryck också "Bondbrud"..
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-10-10 @ 20:10:18
URL: http://heltenklaanna.blogg.se

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0