TVminnen


Bella och Theo

Ibland så glömmer man helt enkelt bara bort sig. Man tror att man har gjort något som man inte alls har gjort. Jag trodde att jag hade skrivit ett eget inlägg om Bella och Theo i den här bloggen men det hade jag ju INTE. Så det är verkligen på tiden att jag gör det nu.
Bella och Theo är två talande dockor som verkar leva ett vanligt svenskt barnliv någon gång på 90-talet och kanske också i början av 2000-talet. Bella och Theo är syskon. Bella är storasyster och Theo är lillebror. De bråkar som syskon gör och leker och filosoferar på ett syskonaktigt sätt. Bella som storayster gillar att läxa upp sin lillebror lite grann ibland och Theo som lillebror småirriterar Bella lite smått då och då. De gillar även att sjunga tillsammans och ibland kan det bli riktigt bra sång. 
Bella och Theo är utan tvekan Sveriges bästa dockprogram genom tiderna. Före Magister Munter och till och med före Bio Rio kommer denna klassiker. Jag älskar verkligen dessa två dockor. Jag skulle nog faktiskt kunna säga att Bella och Theo är ett ut av dem bästa barnprogrammen jag följt under mina uppväxtår. Jag hade gärna fortsatt och kollat på Bella och Theo om de hade gjort nya avsnitt om vad som till exempel hände sen när de blev tonåringar. Det hade ju kunnat blivit riktigt roligt!
2012-10-10 @ 18:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: marycaroline.blogg.se

Haha, ja det där var ganska kul faktiskt :D

Svar: Jag kom ihåg att jag brukade tänka att jag alltid tyckte deras bakgrund var så cool för att den var mörk. Endast därför. :D
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-10-12 @ 00:14:51
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: Anna T - Nörd & Filmskapare

Åååååh tack för detta inlägg :D!!
Har skickat det till min lillebror med och hoppas han känner samma nostalgi som jag ^^

Svar: Haha, det var bara roligt! Förstår inte hur jag hade glömt att jag INTE hade gjort ett inlägg om Bella och Theo. Säg bara till om det är nåt fler program som önskas. :D
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-10-15 @ 13:20:37
URL: http://www.annatjernstroms.blogg.se

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0