TVminnen


SATC - Vänskapen

Något som är en ut av huvudpunkterna i serien Sex and the City är självklart vänskapen som tjejerna har till varandra. De kan varandra utan och innan, de känner till varandras styrkor och svagheter, ja de är helt enkelt bästa vänner. Miranda, Samantha, Carrie och Charlotte är det där tjejgänget som är extremt olika varandra men på något sätt passar de så himla bra ihop eftersom de med sina olikheter kompletterar varandra. De har under årens belopp gått igenom mycket tillsammans. Deras vänskap har satts på prov många gånger och de har gått igenom de mest svåra saker ett liv kan innebära. Till exempel; Samanthas cancer, Charlottes missfall, Mirandas bortgång ut av sin mamma och Carries lite då och då krossade hjärta. De har även upplevt de mest roliga saker man kan tänka sig uppleva tillsammans med sina vänner. Det har varit lyckliga giftermål, barnafödsel, festliga tillställningar för uppgång i deras karriärer och fantastiska oförglömliga resor världen över.
Jag tror att alla tjejer som har en riktigt bra tjejkompis känner igen sig i vänskapen i Sex and the City. Det där lilla speciella med att man känner en kompis så bra att hon bara behöver ge en blick istället för att säga flera meningar som man förstår minst lika bra. Att finnas för varandra i vått och tort. Det är just det som är äkta vänskap.
2012-11-26 @ 18:00:00 Temavecka - Sex and the City Permalink


Kommentarer
Postat av: Anna T - Nörd och Filmskapare

Åh jag älskar sex and the city :D!
Och du! Nu har det varit löning :D har tyvärr inte tid denna vecka men nästa, ska bara kolla hur mitt schema ser ut ^^

sv: Hahha håller tyvärr med xD

Svar: Jaa jag tänkte faktiskt på det! Vi kan höras mer om det nästa vecka då. ;) Ja, kul att du älskar Sex and the City för den här veckan kommer det ju som sagt var bli mycket sånt. ;)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-11-26 @ 18:33:50
URL: http://www.annatjernstroms.blogg.se
Postat av: anna

som vuxen har jag nu fått såna vänner och det är underbart:)

Svar: Ja! Jag tror alla tjejer behöver minst en sån bra tjejkompis i alla fall...
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-11-27 @ 10:10:53
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: marycaroline.blogg.se

Och jag som aldrig gillat den här serien, haha :D

Svar: Du får lära dig och gilla den! Annars kommer du snart få onda ögat av andra tjejer.... ;) ;) ;) ;)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-11-27 @ 15:46:57
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0