TVminnen


SATC - Killarna

Sex and the City skulle ju absolut inte vara någonting utan alla dessa killar som tjejerna hela tiden dejtar åt höger och vänster. Hela serien handlar egentligen om att tjejerna ska försöka hitta varsin Mr Big Right som de kan gifta sig med. Eller nja, inte Samantha då som helst av allt inte vill binda sig, kanske inte heller Miranda som för längesen totalt har tappat hoppet om alla världens killar, kanske inte heller Carrie som tycker att äktenskap är en onödig papperslapp och känner sig kvävd ut av förlovningsringar. Alltså har vi bara Charlotte kvar. Hon är den som verkligen vill finna rätt kille, gifta sig och skaffa barn till varje pris. Fast hur det än är så lyckas alla tjejer bli påverkade ut av världens killar på något viss eller rättare sagt på många vis. För slutligen har även Miranda, Samantha och Carrie också ett behov av att ha en värld med just killar. För hur skulle Samantha annars kunna strula runt? Vad skulle Miranda hitta att klaga på? Men framför allt, vad skulle Carrie skriva om och hur skulle hon kunna försörja sig om det inte fanns killar?
Jag tror att alla tjejer känner igen åtminstone en typ ut av alla dessa killar som är med i den här serien (tyvärr). Ibland har man nästan velat försöka göra en Samantha (testa på livet som lesbisk) men om inte ens Samantha klarade det, hur skulle det då gå för mig?!...
2012-11-27 @ 18:00:00 Temavecka - Sex and the City Permalink


Kommentarer
Postat av: Anna T - Nörd och Filmskapare

Hoppades på att Samantha skulle fortsätta vara tillsammans med Smith :)

Svar: Smith är utan tvekan seriens snyggaste kille. :D
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-11-27 @ 21:42:09
URL: http://www.annatjernstroms.blogg.se
Postat av: anna

ja en del av de manliga karaktärerna känner man igen;)

Svar: Ja, verkligen! En del gillar man mycket och andra har man betydligt svårare för. Hehehe! ;)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-11-28 @ 13:48:08
URL: http://heltenklaanna.blogg.se
Postat av: Anna T - Nörd & Filmskapare

Håller med :D

Svar: :D
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-12-01 @ 17:47:35
URL: http://www.annatjernstroms.blogg.se

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0