TVminnen


SATC - Karriären

Något som är otroligt viktigt för dessa tjejer är karriären. De alla fyra har lyckats med det som alla drömmer om; att få sitt drömjobb. Carries karriär växer genom hela serien och från att ha haft en liten ruta i en tidning nån gång då och då så får hon sen ge ut bok efter bok som säljer bra i flera länder. Samantha älskar fester och allt som har med glamour att göra, hela hennes liv är en fest och vad passar då bättre än att vara manager för stora stjärnor och skapa stora tillställningar?! Miranda är ordningsam och är väldigt för lika rätt. Hon är en kvinnlig advokat som gått långt. Charlotte är djup, känslig och en traditionell kvinna. Konst som hon arbetar med passar därför henne utmärkt.
Jag måste faktiskt säga att det är det här som är det absolut bästa med hela serien. Jag har fått en sån motivation till att arbeta och göra saker som jag verkligen vill göra i mitt liv. Liksom nästan ingenting är ju egentligen omöjligt. De flesta av oss människor här i världen ska ju arbeta i nästan hela våra liv och då vill man väl ändå ha ett arbete som man verkligen trivs med, ett jobb där man inte har ångest för att det är måndag och bara går och suktar efter fredag hela långa veckan. Därför har dessa tjejer varit en enorm förebild för mig och förhoppningsvis många andra tjejer när det kommer till karriären.
2012-11-29 @ 18:00:00 Temavecka - Sex and the City Permalink


Kommentarer
Postat av: Kristina Nygren

hej
jag har inte sett ett enda avsnitt av denna serie men min dotter som är 27 älskar den
jag gillar andra tv-program,, kullamannen, som jag såg som barn, inget slår den
kram kristina

Svar: Jag är faktiskt väldigt dåligt insatt i allt med Kullamannen, vilket jag skäms för eftersom jag vet att det är en riktig klassiker. Din dotter har bra TV-program-smak då. ;)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-11-30 @ 00:47:31
URL: http://www.kickilinanygren.blogg.se
Postat av: anna

Nån dag ska jag oxå nå till mitt drömjobb

Svar: Den motivationen ska man ha! :)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-11-30 @ 10:16:45
URL: http://heltenklaanna.blogg.se

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0