TVminnen


SATC - Familjen

Om man som jag har sett Sex and the City flera gånger om så känner man Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte utan och innan. Något man dock har väldigt dålig koll på är deras familjer. Då syftar jag på deras kärnfamiljer som de kommer ifrån början. Lite småsaker får man veta under seriens gång men ytterst lite. Jag tror att det kan vara för att serien ska utspegla en sån självständighet hos dessa tjejer så att man kanske därför medvetet har valt att inte visa så mycket om tjejernas familjer. Dock är ju dessa tjejer så nära varandra att de tillsammans är som en enda familj. När åren går genom serien börjar de också skapa sina egna nya familjer. Charlotte gifter sig och får två döttrar. Miranda gifter sig och får en son. Samantha skaffar sin underbara lilla hund som blir som hennes andra halva och alltid bär outfits som passar ihop med Samanthas kläder. Carrie beslutar sig till slut för att bli tillsammans med sin Mr Big för gott och när vardagen förvandlas från ständiga utgångar till hemmakvällar, ja då vet man att de har blivit en riktig familj.
Jag förstår att denna serie ska handla om tjejerna själva först och främst men jag hade gärna velat vetat mer om deras "forna" familjer för det är någonting jag absolut aldrig kan sluta att fundera över.
2012-11-28 @ 18:00:00 Temavecka - Sex and the City Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

håller med dig. jag hade oxå velat veta mera om deras liv innan New York tiden. När carrie kommer till New York och träffar Samntha och sen även resten av gänget

Svar: Har faktiskt hört att det ska komma en serie fast med andra skådespelare som handlar om Carrie som ung. Det blir ju spännande att se vad det kan vara egentligen. ;)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-11-29 @ 11:54:24
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0