TVminnen


*Samantha*

Det går ju inte att göra annat än att älska bästaste Samantha Jones. Hon är min absoluta favorit i Sex and the City. Inte för att jag kan påstå att hon och jag har särskilt lika livsstil men på något sätt ser jag ändå upp till henne. Samantha har ett självförtroende som alla tjejer borde ha och hon bryter definitivt mot Jantelagen men det är något som alla borde ta lärdom ut av och göra lite oftare. Samantha tycker själv att hon är bäst, snyggast och underbarast. Hon låter ingenting hindra henne från att göra det hon vill. Det absolut bästa med Samantha är ändå att hur skrytig hon än är när det gäller sig själv så ser hon aldrig ner på andra tjejer. Hon ger alla åtminstone en chans vilket tyvärr inte många gör i denna värld. Samanthas största svaghet är väl att hon har svårt att prata om det extremt känsliga och djupa. När hon fick sin cancer var det något hon lärde sig att göra lite bättre, att öppna sig alltså och prata om det där som är inåt och inte bara utåt. Samantha har en enorm humor och hon är ständigt rolig av att bara vara som hon är utan att behöva anstränga sig något.
Ja, jag vet att jag skrivit om Samantha tidigare i den här bloggen och det finns hur mycket till att skriva om henne men jag avrundar ändå här med att säga att hon är "f*cking fabulous".
2012-11-27 @ 06:00:00 Temavecka - Sex and the City Permalink


Kommentarer
Postat av: Anna T - Nörd och Filmskapare

Åh Samantha är min favorit också just för att hon vet att hon är värd det bästa och för att hon inte ser någon skillnad mellan könen :D

Svar: Jaaa precis! Alla tjejer borde ha hennes självförtroende.
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-11-27 @ 21:40:24
URL: http://www.annatjernstroms.blogg.se
Postat av: anna

Älskar henne. Hon är dock en karaktär som jag inte gillade så mkt i början. Det har växt fram. När hon får sin cancer visar ju även hon känslor

Svar: Ah samma här! Det tar ett tag innan man lär känna Samantha. Man måste liksom ge henne en chans. Gillar inte folk som dömer henne som inte riktigt sett hela serien, hehehe. ;)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-11-28 @ 07:47:45
URL: http://heltenklaanna.blogg.se

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0