TVminnen


*Miranda*

Nu har vi kommit till vår tredje fiktiva tjejkaraktär i Sex and the City, nämligen; Miranda Hobbes. Miranda är den äkta karriärskvinnan med en rad långa och viktiga utbildningar bakom sig. Hon har alltid sin kalender i stort sett fullbokad men hon försöker ändå ta minsta lilla tid som hon har över att spendera tillsammans med sina vänner. Miranda har noll hopp när det kommer till killar. Hon tycker killar är stora svin som man inte kan lita en enda procent på (känner någon igen sig?). Som karriärskvinna är hon van vid att slåss mot alla maktens män för att ta sig fram och lyckas i sin karriär. Det är dock inte alltid lätt när hon dessutom är gift, har en liten son och en sjuk svärmor att ta hand om.
Mirandra representerar verkligen dagens vanliga karriärskvinna. Man ska vara perfekt på alla områden fast det är helt jäkla omöjligt när man inte är mer än människa. Den största nackdelen med Miranda är att hon ibland är lite för negativ när det kommer till saker och det kan även gå ut över hennes vänner. Hon har svårt att förstå att inte alla tänker som henne. Jag älskar dock Mirandas beroende ut av alla dessa TV-såpor. Det är så likt mig så det inte är klokt. Ja, hur skulle jag annars kunna skriva om TV?!
2012-11-28 @ 06:00:00 Temavecka - Sex and the City Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

Miranda glömmer jsg nästan bort ibland. Hon är en otrolig kvinna, stark och duktig. Gillar när hon kryper upp i soffan med glass och snyftar film

Svar: Ja, håller med dig så mycket! I just det momentet kan jag känna igen mig själv i henne så sjukt mycket som sagt var. ;)
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-11-28 @ 07:57:25
URL: http://heltenklaanna.blogg.se

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0