TVminnen


*~+~* Hans Lindgren *~+~*

~ Hans Lindgren ~
*6 januari 1932 - 2 november 2012*
Hans Lindgren var en ut av Sveriges största röstskådespelare. Han har dubbat många kända tecknade filmer till svenska. Hör man hans röst så känner man igen den direkt.
Som liten var han ett väldigt känt filmansikte där han medverkade i bland annat filmklassikern; Barnen från Frostmofjället.
Jag visste att han var väldigt sjuk redan eftersom han inte kunde meverka i vår dokumentärserie. Tänker inte gå in mer på det. Han har/hade i alla fall en väldigt trevlig dotter.
R.I.P
2012-11-06 @ 06:00:00 Extra viktigt Permalink


Kommentarer
Postat av: Anna T - Nörd & Filmskapare

Blev ledsen i hjärtat när jag fick höra det :(!
Han var min mammas favorit i barnen från frostmofjällen också.

Svar: Mm...:/ Han var en duktig skådespelare.
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-11-06 @ 15:58:24
URL: http://www.annatjernstroms.blogg.se
Postat av: anna

tråkigt:( känner igen honom och känner säkert igen hans röst men visste faktiskt inte vem han var. roligt att du har skrivit om honom

Svar: Jag tror att vissa personer med ett inte allt för ovanligt namn oftast blir mer kända för resten ut av sin person än sitt namn.
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-11-06 @ 21:54:17
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0