TVminnen


Det här med presidentvalet..

Jag känner att jag kanske borde skriva lite grann om presidentvalet i USA så det inte verkar som att jag är "helt bakom flötet" som Isabel Adrian säger om Gunilla Persson.
Det är ju faktiskt så att den sista tidens TV-nyheter och övriga medianyheter har ju dominerats ut av just presidentvalet i USA. Nu har ju Barack Obama blivit omvald. Han vann sin seger mot presidentkandidaten Mitt Romney.
Med tanke på hur mycket vårt land och resten ut av världen påverkas ut av USA så är det ju inte konstigt att det blir sån mediahets kring detta.
Frågan är om det har varit lite för det amerikanska folket som att välja mellan pest eller kolera? Mitt Romney som visar öppet att han är helt bäng och knäpp eller Barack Obama som säger en sak och gör en annan? Mitt Romney är öppet ond och Barack Obama är genomfalsk.
Så vad skulle jag ha valt?! Hade jag fått röstat i USA-valet hade jag nog ändå lagt min röst på Barack Obama. Gett killen en till chans liksom. Fyra år till att bevisa att han kan vända USA och göra det till ett bättre land. Den som nu lever under dessa kommande år får se.
2012-11-08 @ 06:00:00 Extra viktigt Permalink


Kommentarer
Postat av: Kajsa

Ja du Amanda, det är inte lätt att riktigt förstå det stora landet USA. Jag hoppas och tror ändå på Obama. Han är iaf. den som har åsikter som kan liknas vid demokratiska. Och som du säger ÄR det väldigt viktigt hur man agerar "over there".
Kram!

Svar: Ja, du har nog rätt Kajsa! Obama får en chans till nu i alla fall.
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-11-08 @ 08:14:05
Postat av: anna

Håller med, en till chans är väl ok

Svar: En till chans tror jag många tänker och tar han inte den chansen nu så tror jag tyvärr inte han kommer att få fortsätta som president nästa val.
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-11-08 @ 21:20:59
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: marycaroline.blogg.se

Jag brukar aldrig riktigt hänga med i usas presidentval och vad kandidaterna står för, tyvärr :/

Svar: Det kan vara rätt så svårt att hänga med men jag brukar ändå va rätt så intresserad av det på nåt vis eftersom Sverige påverkas ju så otroligt mycket av allt i USA.
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-11-09 @ 21:05:47
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0