TVminnen


*Charlotte*

Idag tänker jag skriva om sötaste Charlotte. Den fjärde karaktären i Sex and the City utan i någon speciell ordning. Charlotte är den äkta familjekvinnan. Hon vill ha allt det där som ramen förutsätter att man ska ha i livet. Hon vill ha man, minst två barn och bli lite hemmafruaktigt för att kunna passa upp på hela sin familj (till Mirandas största fasa). Fast varför Miranda ska vara orolig för det är lite obegripligt eftersom man vet att vad Charlotte än gör så behåller hon sin stil, klass och självständighet. Hon kommer dock på att Miranda har lite rätt och blir därför aldrig riktig hemmafru på heltid. Att hitta den perfekta mannen och sedan få sina kärleksbarn är rättare sagt än gjort för Charlotte. Först och främst får hon dejta som sjutton för att finna en bra man och när hon väl har gjort det visar det sig att hon inte kan bli med barn. Lite senare märker hon också att den "perfekta mannen" inte var den perfekta mannen för henne. Dock går Charlottes dröm sedan i uppfyllelse och hon finner sin Harry och får två underbara döttrar.
Jag kan ibland bli väldigt berörd ut av Charlottes hela person och kamp för att få det mest självklara för många i livet. Hon är vacker, har bra med tillgångar, är trevlig och allt med ändå har hon så himla svårt att få det där de flesta människor vill ha. Jag hoppas att hon har påverkat många kvinnor världen över att vara extra stolta över sina barn och de barnlösa hoppas jag hon har gett extra mycket hopp till.
2012-11-29 @ 06:00:00 Temavecka - Sex and the City Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

nu blev jag helt gråtmild här;) ja jag hoppas verkligen att hon är en bra förebild, spelar ingen roll hur rik du än är för kan man inte få barn så spelar inte pengarna någon roll för dom som vill ha barn. jag vet själv hur det känns när man inte kan bli gravid och den känslan är fruktansvärt jobbig

Svar: Ah usch! Jag hoppas aldrig det blir nåt problem för mig den dagen jag vill ha barn. :/
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-11-29 @ 11:45:21
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0