TVminnen


*Carrie Bradshaw*

Nu tänkte jag skriva lite grann om Sex and the Citys huvudrollskaraktär; Carrie Bradshaw.
Carrie arbetar som journalist/författare. Hon skriver om sitt och sina vänners liv när det kommer till killar, killar, killar, killar och åter killar. Hon gillar att reflektera och analysera minsta lilla grej som killar gör (precis som alla andra tjejer brukar). När Carrie gjorde sin debut med denna TV-serie så fick den en genomslagskraft som var enorm. Varför kan man undra?! Jo, för att för första gången nånsin görs en TV-serie där tjejerna har makten och killarna tofflar istället för tvärtom. Carrie har blivit en idol för många tjejer i världen. Det beror nog främst på hennes självständighet, hennes unika personlighet som visar sig inte minst vid hennes klädval men kanske främst hennes pepp om att få andra tjejer att må bra än att försöka se resten ut av världens tjejer som ett hot och trycka ner dem som tyvärr allt för många fortfarande gör idag.
Jag älskar Carries livsstil eftersom hon njuter ut av varje dag och försöker att inte se tisdagar tråkigare än lördagar till exempel. Dock kan jag ibland bli så jäkla förbannad på henne att jag inte vet vad jag ska ta mig till. För att vara en bra förebild för unga tjejer så röker hon alldeles för mycket och när hon väl har fått precis allt det hon vill ha (Big eller Aidan tex.) så är hon ändå inte nöjd för då kommer hon alltid på att hon vill ha något mer. Detta gör att hon ofta trasslar till det för sig själv. Fast utöver det så kan man ju inte göra annat än att älska Carrie.
2012-11-26 @ 09:00:00 Temavecka - Sex and the City Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

Visst har man velat leva hennes liv ibland. Det var Carrie som fick mig att våga lämna mitt gamla förhållande, inte enbart hon men hennes karaktär stöttade mig

Svar: Vad roligt att höra att hon gav dig styrka! Ja, dessa fyra tjejer har också påverkat mig mycket i mina livsval.
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-11-26 @ 10:25:36
URL: http://heltenklaanna.blogg.se
Postat av: Anna T - Nörd och Filmskapare

Åh älskar carrie! Men stör mig på exakt samma saker som dig haha :D

Svar: Jaaa! Jag tror vi tänker väldigt lika faktiskt. :D
Kontakt: tvminnen@gmail.com

2012-11-27 @ 21:38:13
URL: http://www.annatjernstroms.blogg.se

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0