TVminnen


Wallander - Mastermind

Jag har gjort fel - igen! Det är inte lätt att alltid ha rätt inte. Det är i alla fall så att här om dagen så skrev jag om de 6 första Wallanderfilmerna, (trodde jag i alla fall). Jag har dock gjort lite fel. Wallander - Mastermind kommer ju före Wallander - Den svaga punkten. Så nu publicerar jag om inläggen igen så att allt blir i rätt ordning. Rätt ska vara rätt!
Wallander - Mastermind är den sjätte Wallanderfilmen med Krister Henriksson i huvudrollen. Mastermind är en ut av dem bästa Wallanderfilmerna enligt mig.
Den här gången blir både Kurts dotter Linda och deras kollega Martinssons dotter kidnappade. Detta blir minst sagt en svår katt och råtta-lek. Ingen vet vem kidnapparen är men helt klart är det att han rör sig bland polisen eftersom han får reda på saker som bara Kurt och hans kollegor vet om utredningen. Frågan är bara; Vem är det? Det blir väldigt svårt för både Kurt och Martinsson när allt blir så personligt och de tar i stort sätt lagen i egna händer. För Stefan som tycker om Linda blir det också väldigt jobbigt. 
I rollerna ser vi bland andra; Krister Henriksson, Johanna Sällström, Ola Rapace, Michael Nyqvist och Douglas Johansson.
2012-05-05 @ 15:05:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0