TVminnen


Wallander - Luftslottet

Vi är nu redan uppe i Wallanderfilm nummer tio med Krister Henriksson som Kurt Wallander. Denna film heter; Wallander - Luftslottet.
En hel barnfamilj hittas mördad i Ystad i sitt egna hem. Obduktionen visar att de alla har blivit förgiftade. Familjen var av den rikare sorten. Mannen i familjen visar sig tidigare ha tagit ut hela 20 miljoner kronor i kontanter, vilket var allt han ägde. Det blir ett fall för Ystadspolisen att ta tag i. Det finns många anhöriga till den avlidna familjen och ingen är misstänkt samtidigt som alla är misstänkta.
Den här filmen gillar jag faktiskt ganska så mycket. Handlar mycket om kvinnlig vänskap i överklassen vid 30+ årsåldern. Ganska så kul att se när man själv inte riktigt tillhör den kategorin. *Host*. Kul också att se några ut av mina gamla Rederiet-favoriter; Regina Lund och Malin Berghagen i denna film. Folk hinner då bli mördade på alla möjliga sätt i dessa Wallanderfilmer. De blir påkörda, skjutna, slagna och denna gång förgiftade till döds.
I rollerna ser vi bland andra; Krister Henriksson, Johanna Sällström, Ola Rapace, Malin Berghagen, Regina Lund och Anna-Lena Strindlund.
2012-05-07 @ 15:02:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

den är bra

2012-05-07 @ 20:47:11
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0