TVminnen


Wallander - Jokern

Vi är nu framme vid den tolfte och näst sista filmen i den första serie-omgången med Krister Henriksson. Denna film heter; Wallander - Jokern.
En kvinna vittnar om knarkuppgörelser som ägt rum på hennes restaurang. Samtidigt begär hon om att få skyddad identitet. Ett par dagar senare hittas kvinnan mördad. Hon har blivit skjuten till döds. Kvinnas sjuåriga dotter blir vittne till allt. I detta fall samarbetar Ystadspolisen med Malmöpolisen. Ystadspolisen får hjälp ut av polisen Frank Borg som minst sagt har tvivelaktiga metoder i sitt arbete. Stefan Lindman från Ystadspolisen har av någon anledning hamnat i mer och mer obalans. Samarbetet med Frank Borg gör inte heller det hela bättre.
Minns att jag tyckte den här filmen var rätt bra faktiskt. Smart att göra Stefan lite i obalans redan i denna film eftersom han minst sagt kommer bli det i den trettonde och sista filmen jag ska skriva om strax.
I rollerna ser vi bland andra; Krister Henriksson, Johanna Sällström, Ola Rapace, Jakob Eklund och Nadja Qrunell.
2012-05-07 @ 15:04:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

känns så tråkigt varje gång man ser Johanna Sällströms namn, hon var en mycket duktig skådespelerska

2012-05-07 @ 20:45:54
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0