TVminnen


Wallander - Hemligheten

Nu har vi då kommit fram till den trettonde och sista Wallanderfilmen in den första serie-omgången med Krister Henriksson som Kurt Wallander. Det handlar alltså nu om; Wallander - Hemligheten.
En elvaårig pojke hittas död. Obduktionen visar att pojken har blivit våldtagen och sedan ihjälslagen. Polisen Stefan Lindman är vän med pojkens pappa och han lovar sin vän att hitta den som mördade hans son. Stefan bär dock på en mörk hemlighet som visar sig från hans psykiska stadie extremt mycket i just detta fall. Stefan får tjänstledigt på grund ut av hans mående men han fortsätter ändå att försöka lösa fallet själv. Samtidigt mår Stefan bara sämre och sämre och får flashbacks från hans egna barndom.
Det här måste ju ändå vara den absolut hemskaste Wallanderfilmen, kanske även den bäst gjorda?!... I den här filmen får vi reda på varför Stefan Lindman en gång beslöt sig för att bli just polis. Hela Ystadspolisen påverkas väldigt privat i just denna film.
I rollerna ser vi bland andra; Krister Henriksson, Johanna Sällström, Ola Rapace och Ulf Friberg.
2012-05-07 @ 15:05:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Eva

Jag har inte sett någon Wallander-film, vet inte varför. :) Tycker ju att böckerna är så bra, så kanske borde se filmerna också.

2012-05-07 @ 15:17:57
URL: http://cizzibellan.blogg.se/
Postat av: anna

tror tyvärr att jag har missat denna, annars har jag sett de flesta Wallander filmerna men man glömmer vilka man har sett och inte

2012-05-07 @ 20:44:18
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0