TVminnen


Wallander - Fotografen

Då tänkte jag att vi kör lite fler Wallanderfilmer med Krister Henriksson. Det är nu dags att ta upp den åttonde Wallanderfilmen i ordningen. Den filmen heter; Wallander - Fotografen.
En amerikansk kvinna hittas död i Ystad. Hennes skador visar att hon har blivit påkörd . Frågan är om det var en smitningsolycka eller ett planerat mord?! På obduktionen visar det sig att hon var gravid i fjärde månaden. Vad har polisen egentligen att gå på?! Dagen innan kvinnan mördades ska hon ha befunnit sig på en vernissage som en välkänd krigsfotograf i Ystad har haft. Fotografen och kvinnan började bråka. Kvinnan gick dessutom därifrån med en bild som hon hade tagit ifrån fotografen. Kan fotografen kanske ha någonting med kvinnas död att göra?...
Wallander - Fotografen är en helt okej film. Dock blir det mycket bråk och tjafs kollegor emellan på Ystadspolisen i den här filmen.
I rollerna ser vi bland andra; Krister Henriksson, Johanna Sällström, Ola Rapace, Marianne Mörck, Mats Bergman, Fredrik Gunnarsson och Thomas W. Gabrielsson.
2012-05-07 @ 15:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0