TVminnen


Wallander - Den svaga punkten

Då har vi kommit fram till den sjunde Wallanderfilmen jag tänker skriva om för idag i alla fall; Wallander - Den svaga punkten.
En manlig hästuppfödare hittas död i sitt stall. Man tror från början att han har blivit ihjälsparkad av en häst men efter ett tag märker man att han har blivit mördad ut av en människa. Kurt och hans team börjar forska kring mannens liv och finner då en hel del mörka hemligheter om hästuppfödaren. Hela fallet är väldigt mysko eftersom denna man mås ha varit väldigt omtyckt ut av grannarna. Han brukade låta småtjejer få rida på hans hästar och han blev på så sätt också en ganska god vän med deras föräldrar.
Wallander - Den svaga punkten var en rätt okej film. Inte den bästa i Wallanderserien men klart godkänd i alla fall. Var ett tag sedan jag såg denna film men jag minns att jag blev chockad vid några tillfällen, att det var svårt att lista ut mördaren, hans relationer till folk medmera.
I rollerna ser vi bland andra; Krister Henriksson, Johanna Sällström, Ola Rapace och Sissela Benn.
2012-05-05 @ 15:06:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0