TVminnen


Wallander - Byfånen

Vi går nu vidare med den andra filmen i Wallanderserien med Krister Henriksson; Wallander - Byfånen.
En utvecklingstörd man går in med en sprängladdning på en bank i Ystad och hotar alla människor som är där. Han får med sig en massa pengar ut från banken och spränger då sig själv i luften. Polisen vill undersöka detta gisslandrama närmare trots att mannen som gjorde det redan är död. De har på känn att det ligger någon annan slags liga bakom mannens hot och att han själv var tvingad att genomföra det ut av någon anledning.
Helt ärligt är jag inte så jätte förtjust i Byfånen. Kanske är för att jag har sett den alldeles för många gånger eller nåt?! Betydligt intressantare Wallanderfilmer kommer längre fram efter Byfånen. Linda och Kurt är fortfarande väldigt osams i denna film också. Lite tjatigt kan man tycka. Samtidigt som det börjar bli mer och mer intressant stämning mellan Linda och den andra nya Ystadspolisen; Stefan.
I rollerna ser vi bland andra; Krister Henriksson, Johanna Sällström, Ola Rapace, Angela Kovács, Catharina Larsson, Douglas Johansson, Mats Bergman, Marianne Mörck och Fredrik Gunnarsson.
2012-05-05 @ 15:01:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0