TVminnen


Wallander - Bröderna

Då går vi in på Wallanderfilm nummer tre; Wallander - Bröderna.
I Ystad pågår för tillfälligt en militärövning. Ett gift par hittas mördade, ja de har verkligen torterats till döds. Det blir ett fall för Kurt och hans kollegor att ta upp. Ett kort tag senare hittas en till man mördad. Spåren leder till militärerna, några ut av militärerna tros vara mördarna. Detta blir svåra fall för Ystadspolisen. Tre mord vid två olika tillfällen. De måste dels ta reda på om morden kan ha någonting med varandra att göra, vilka som är mördarna såklart och som om det inte heller vore nog så blir Wallanders chef svårt sjuk.
Denna film är bättre än Byfånen men långt ifrån bäst ut av alla Wallanderfilmer. Det fortsätter att vara lite knivigt mellan Kurt och Linda. Dessutom utvecklar sig Lindas och Stefans relation till varandra mer och mer... Det är något alldeles särskilt med Henning Mankells Wallanderfilmer ändå tros att vissa är bättre eller sämre än andra. 
I rollerna ser vi bland andra; Krister Henriksson, Johanna Sällström, Ola Rapace, Johan Karlsson, Mats Bergman och Marianne Mörck.
2012-05-05 @ 15:02:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0