TVminnen


Wallander - Blodsband

Filmen; Wallander - Blodsband går vi nu vidare med.
I en hytt på en båt hittas mängder ut av blod men ingen kropp finns där. Blodet misstänkts tillhöra en mördad kvinna. Helt plötsligt dör folk som flugor i Ystad. Någon massmördare går lös. Oskar Ung är en kille som blir kopplad till utredningen. Kanske är det han som har gjort det?! Oskar Ung är heller inte vem som helst, han är Linda Wallanders gamla kärlek. Plötsligt går Linda utanför alla polisregler och blandar det privata med sitt arbete, vilket inte uppskattas ut av hennes kollegor Kurt och Stefan. Hon kör någon slags privatspaning och kanske döljer sig det även lite kärlekskänslor inom henne som är riktade åt Oskar?! Kurt blir som pappa orolig och arg på Linda. Stefan blir som kompis orolig och svartsjuk på Linda.
Den här filmen gillar jag. Fast ska jag vara ärlig så förstår jag inte riktigt Lindas killsmak i det hela. Tycker ju genom hela denna filmserie att hon och Stefan är som ämnade för varandra. Så varför ska då den här Oskar komma in och störa liksom?
I rollerna ser vi bland andra; Krister Henriksson, Johanna Sällström, Ola Rapace och Ove Wolf.
2012-05-07 @ 15:03:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0