TVminnen


Tom och Jerry

Tom och Jerry, originaltitel; Tom and Jerry, är den där serien med den där katten som alla känner till samt musen som också alla vet vem det är. Fast det spelar ju ingen roll, eftersom allt som alla redan vet tar jag ändå upp i den här bloggen, bara för ATT liksom. Tänkte att vi nu skulle rikta in oss på den där kortfilmsserien, den som i alla fall jag brukade se på i Lilla Sportspegeln när jag var liten.
Tom och Jerry är två fiktiva figurer som verkligen kör med den där teorin att man ska hålla sina fiender närmare än sina vänner. Om Tom och Jerry är vänner eller fiender är ibland lite svårt att veta. Tom försöker oftast i alla fall fånga Jerry och äta upp honom, medans Jerry gillar att jävlas med Tom, eftersom han vet att den urusla jägaren Tom aldrig kommer lyckas fånga honom. Trots detta så hjälper oftast Tom och Jerry varandra när de väl hamnar i knipa. Så man kan ju fundera över om Tom inte skulle ångra sig ganska så mycket ändå om han tog Jerry som middagsmat?!
Eftersom jag avskyr sport och alltid har gjort det så var Tom och Jerry det enda jag ville se ur Lilla Sportspegeln när jag var liten. Bättre än sport alltså men sämre än otecknat.

2012-05-08 @ 15:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

en klassiker

2012-05-08 @ 20:36:41
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0