TVminnen


Smurfarna

Verkar som att jag har lust att ta upp många tecknade TV-klassiker idag och då är det väl bara att fortsätta med Smurfarna, originaltitel; Smurfs.
Den tecknade TV-serien om smurfarna handlar helt enkelt om, ja, själva smurfarna. En smurf är blå och vit. Han eller hon bor ute i en gömd by ute i skogen med ca. 100 invånare. Där finns det snälla grannar och mindre snälla grannar. Smurfarna har alla olika personligheter, vad det är kan man oftast höra på deras namn. Som till exempel; Latsmurfen, Musiksmurfen och Gluffssmurfen. Smurfarna har också en väldigt speciell röst, de pratar som om en människa hade fått helium i sig. 
Självklart kan jag inte dissa Smurfarna, det vore ju verkligen skithemskt att göra det. Jag älskar smurfarna såklart men just den där tecknade TV-serien har jag alltid haft lite svårt för. Det är ju enbart för att jag inte är någon tecknad-gillare direkt. Dock gillar jag smurfar i mycket annat, som i till exempel; Smurfvärlden, smurfmusiken, smurfrösterna och själva smurffigurerna.
2012-05-08 @ 15:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

då när smurfarna var super poppis för några år sedan då fanns ju allt i smurfarna

2012-05-09 @ 07:57:20
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0