TVminnen


Små Einsteins

Små Einsteins, originaltitel; Little Einsteins, är ett sånt där slags tecknat barnprogram som jag gör tummen upp för.
Fyra små tecknade barn är små, små Einsteins. De lever i en värld där alla möjliga problem kan infinna sig. Men för att lösa dessa problem kan man klappa händerna, stampa fötterna eller göra andra liknande rörelser med kroppen. Det gör dessa små Einsteins och för att lyckas bättre så ber de oftast även snällt till publiken (alltså TV-tittarna) att också göra dessa rörelser. Det handlar heller inte bara alltid om rörelser man ska göra, det kan även vara sånger som man som publik får vara med att sjunga i. Till slut löser sig alltid problemen i programmet och det är ju inte bara de tecknade barnen i TV:s förtjänst, det är ju även barnen i TV-soffans eller kanske barnen bakom dataskärmens förtjänst.
Små Einsteins är ett tecknat barnprogram som jag faktiskt tycker om. Det finns faktiskt inte så många såna här barnprogram då publiken där hemma ska göra en massa saker. Varför inte då? Jag tycker att det är på tiden att det kommer lite fler såna här slags TV-program.
2012-05-08 @ 15:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: Jasmine

Det är det värsta barnprogrammet som någonsin har visats, enligt mig. Fruktansvärt dåligt intro, inte alls roligt att se och dessutom töntigt. Nej, usch. Men mina åsikter kan ju bero på att jag är aningen för gammal för detta program...Svar: Ja, visst finns det vägar med namn som liknar sagor - Kärleksstigen är ju bara ett exempel.Kram

2012-05-11 @ 14:47:57
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0