TVminnen


Och för att inviga min nya bloggdomän...

...så tänkte jag nu göra ett specialinlägg och ta upp de allra bästa bloggarna jag vet som jag lärt känna lite via bloggningen.

* Anna

* Jasmine

* Caroline

* Eva


Ni är de fyra som ger mig mest blogginspiration. Tack för det!

2012-05-21 @ 18:00:00 Sånt som gör mig glad Permalink


Kommentarer
Postat av: MaryCaroline

Nämen! :O Tackar tackar! :) Och välkommen till den nya bloggdomänen, eller vad man ska säga :) Gillar din blogg grymt mycket också ;) Ska väl passa på att kika in de andra bloggarna också :)

2012-05-21 @ 20:37:43
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: anna

oj, tack så jätte mtk, vad glad jag blir:) trots att jag aldrig har träffat dig så tycker jag att du är en så himla go tjej. kram på dig

2012-05-21 @ 21:49:58
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Naw, tack vännen; för orden och för länkningen.Svar: Tack för din kommentar. Ja, visst är Dr. Bombay nostalgi från det kära 90-talet. Och Abba har varit med även mig. Under lågstadiet var jag mycket förtjust i deras låtar. :)Trevlig kväll.

Kram

2012-05-22 @ 20:56:20
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0