TVminnen


Madeleine McCannIdag är det fem år sedan den brittiska lilla flickan Madeleine McCann försvann. Ni minns hon som blev skitstor i media över hela världen i och med hennes försvinnande.
Det är nåt väldigt unikt med Madeleines försvinnande. Få barn som tidigare har försvunnit har väckt lika stor uppmärksamhet som Madeleine McCann.
Hon ska ha försvunnit i Portugal när hon och hennes familj var på semester under en kväll när hon låg och sov på hotellrummet med sina syskon och föräldrarna åt middag ute.
Idag fem år senare på dagen vet man fortfarande inte vad som hände Madeleine. Hon är troligtvis död men hennes kropp har aldrig hittats. Det finns många där ute som tror att det är föräldrarna själva som har dödat henne av misstag. Det finns spekulationer kring att de typ ska ha råkat gett henne av misstag något som gjort att hon aldrig mer vaknat igen och att de sedan gömde undan kroppen.
Helt ärligt vet jag inte vad jag ska tro. Allt det här är så himla läskigt. Det som är så speciellt med Madeleines försvinnande är att precis vad som helst kan ha hänt henne. Ingen vet egentligen någonting efter hela fem år och det är som sagt var det som är så läskigt med allt detta.

2012-05-03 @ 12:00:00 Extra viktigt Permalink


Kommentarer
Postat av: SemonieOfSweden - Hårborstens bästavän

Alltså i början trodde den portigisiska polisen att det var föräldrarna som dödat henne. Dom var/är ju läkare så dom kanske hade några medel att använda på henne om dom blev sura eller nåt..

2012-05-05 @ 01:36:09
URL: http://semonieofsweden.blogg.se/
Postat av: SVAR TILL SEMONIE:

Ja, usch! Vad vet man vad som hände med Madeleine egentligen....undrar om vi någonsin får veta det?...

2012-05-05 @ 20:23:20
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Det är hemskt.Svar: Förhoppningsvis håller sommarvärmen i sig och du kan vid ett senare tillfälle njuta av den varma årstiden som snart är här.Kram

2012-05-05 @ 20:34:32
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: SemoniesOfSweden - Hårborstens bästavän

Sv; Tror inte det... Men dom har ju spekulerat mycket, men tror tyvärr hon är död..

2012-05-06 @ 01:49:11
URL: http://semonieofsweden.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0