TVminnen


Lucky Luke

Hans namn är Lucky Luke och det är om hans TV-serie jag tänker skriva om nu. Det är den animerade TV-serieversionen detta inlägg ska rikta in sig på.
Lucky Luke är en cowboy som bor i Vilda Västern. Lucky Luke är god. Han gillar att panga när skurkarna kommer men det är bara för att visa vart skåpet ska stå typ. Lucky Luke är helt enkelt "mannen som drar snabbare än sin egen skugga." Sen har han också en egen melodi som går ungefär såhär;
"Pang pang, Lucky Luke. Pang pang, Lucky Luke. Det blir ordning när han kommer till stan. Pang pang, Lucky Luke. Pang pang, Lucky Luke. Ingen skurk går fri, det är hans melodi, och hans namn är Lucky Luke."
Jag har aldrig varit särskilt intresserad ut av varken Lucky Luke eller Vilda Västern. Dock är det väl ändå fascinerande vad lite musik kan göra?! Jag har under mina levnadsår sett denna tecknade serie många gånger bara för att jag tyckte så otroligt mycket om musiken. Pang! Pang! Lucky Luke! Är glad i alla fall att de aldrig översatte Lucky Luke till svenska, det hade ju inte låtit riktigt klokt. Lycklig Luke, eller eventuellt kanske Lyckliga Luke. Tack för det!
2012-05-08 @ 15:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer
Postat av: anna

hahaha, ja dom låtarna kan man utantill:)

2012-05-09 @ 07:58:21
URL: http://heltenklaanna.blogg.se/

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0