TVminnen


Lizzie McGuire

Nu tänkte jag skriva lite grann om den amerikanska TV-serien; Lizzie McGuire.
Lizzie är typ en vanlig tonårstjej som går i skolan på dagarna, hon älskar musik och att umgås med sina vänner. Hon bor tillsammans med sin mamma, pappa och lillebror. Hennes familjemedlemmar är minst sagt speciella. Lite Modern family-känsla får man över det hela faktiskt. Lizzie har en liten tecknad version över sig själv som alltid hänger med henne i allt som hon gör på dagarna och i alla tankar hon bär på.
Lizzie McGuire var en TV-serie jag tyckte var rolig att se på när jag var yngre. Lite speciell var den och inte lika superytlig som många andra amerikanska TV-serier speciellt gjorda för barn och ungdomar. Det finns ju också en film om Lizzie McGuire som heter; Mitt liv som popstjärna. Den filmen är faktiskt ännu bättre än själva serien enligt mig. Lite roligt med en tecknad och oteckand TV-serie på samma gång. Här får vi ju både följa den otecknade Lizzie, samt den tecknade. 
I rollerna ser vi bland andra; Hilary Duff, Adam Lamberg, Lalaine Vergara-Paras och Jake Thomas.

2012-05-08 @ 15:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0