TVminnen


Katten Gustaf

Det känns verkligen som att det är på tiden att jag skriver något om den tecknade TV-serien; Katten Gustaf, originaltitel; Garfield and Friends, i den här bloggen.
Gustaf är en orange, typ rödaktig katt som är hyfsat överviktig. I den tecknade serien om katten Gustaf får vi följa med och se vad som händer och sker i Gustafs liv. Till skillnad mot många andra katter så äter inte Gustaf möss. Däremot har han ingenting emot lasagne. Gustaf är en riktig latmask. Han älskar att bara slappa, äta, sova och se på TV.
Det går ju helt enkelt inte att tycka illa om katten Gustaf och hans serie. Speciellt inte när jag som liten hade en orange katt som hette Gustaf, döpt efter just Gustaf från Katten Gustaf. Han var också väldigt udda. Han fångade gärna möss men åt inte upp dem. Istället tog han in dem halvt levande till vårat hem och ville att vi skulle ha dem som middagsmat. Det ville inte vi. Han hade udda smaklökar för att vara en katt. Han gillade att lata sig men när man minst anade det så kunde han bli på attackerarhumör. Har kvar ärr från honom än idag men oj så jag saknar honom ibland.

2012-05-08 @ 15:00:00 Gamla TV-minnen Permalink


Kommentarer

Kul att du har kommit till min kommentarssida. Det är fritt fram att skicka iväg en snäll eller osnäll kommentar om inlägget, eller låt bli om du så känner för det. Vill du fråga något som inte har med detta inlägg att göra så kan du ställa din fråga i den lilla blå frågelådan som finns direkt efter menyn på denna sida. Annars går det även bra att maila på adressen:
tvminnen@gmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg info?

E-postadress: (publiceras ej)

Webbsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0